Konfirmationer

Konfirmation, indskrivning og konfirmandforberedelse:

Generelle oplysninger vedr. konfirmation

Konfirmandundervisningen planlægges hvert år i samarbejde med Læsø skole, og foregår fra cirka september til maj.

Undervisning kommer til at foregå i sognehuset Kirkensgaard, Kærmindevej 1 og lejlighedsvis i Byrum Kirke.

Nogle dage finder undervisningen sted på øen og andre gange vil der være ekskursion til fastlandet.

Kommende konfirmander og konfirmandforældre vil modtage et brev med indskrivningsseddel og infomation om at "gå til præst" i løbet af sommerferien forud for undervisningens opstart. Undervisningsforløb og konfirmation, herunder planer og tidspunkter, tilrettelægges af sognepræst Eva Bernhagen, tlf. 2149 1001, Email: evb@km.dk

Ligeledes  annonceres også en velkomst/indskrivnings-gudstjeneste med efterflg. nyttig information i Sognehuset Kirkensgaard hvor også indskrivningssedlen kan afleveres.

INDSKRIVNINGSGUDSTJENESTE for konfirmander der skal konfirmeres år 2024 foregår søndag d. 10. september 2023 kl. 10.00 i Byrum Kirke. Konfirmanden bør ledsages af sine forældre.

Har du brug for at planlægge, er det allerede nu muligt, for elever der går på Læsø Skole, at blive tilmeldt konfirmandundervisning. For at tilmelde dit barn skal du: 

- udfylde en "konfirmations-tilmeldingsseddel" som du kan downloade under de respektive datoer for konfirmation.
- dernæst klikke dig ind på den ønskede dato nedenfor SAMT HUSKE AT vedhæfte din udfyldte tilmeldingsseddel og sende mailen.

Når du klikker på den valgte dato, fremkommer mailadressen automatisk og din mail sendes til Byrum Sogn, hvorefter du snarest modtager en bekræftelse på konfirmationstilmeldingen. Alternativt til den elektroniske tilmelding her på siden, kan du lægge den udfyldte tilmeldingsseddel i kirkekontorets postkasse på adressen: Kærmindevej 3 i Byrum.

Konfirmationsdato 2024 kl. 10.00 i Byrum Kirke:
lørdag d. 27. april - TILMELD
og vedhæft: Tilmeld og HUSK at vedhæfte den udfyldte tilmeldingsseddel som du finder her.

Konfirmationsdato 2025 kl. 10.00 i Byrum Kirke:
Pt arbejdes der på en beslutning om denne dato, der forventes udmeldt senere på året 2023.

Konfirmand-indskrivning

Du finder indskrivning til konfirmation og konfirmationsfoberedelse i kirken i kirken herneden under, når der er åbent for indskrivning.

Skal - skal ikke konfirmeres?

Skal man være helt sikker og tro på en bestemt måde, før man kan sige "ja" til at blive konfirmeret? Nej, når det gælder tro, kan vi aldrig være helt sikre.

Der er mange måder at hjælpe på. Kom og vær med.

Har du lyst at se øjeblikke fra tidligere konfirmation?

Klik her